Învață-ți copilul să citească! Copilul tău merită mai mult. Vezi ce cărți îi poți oferi în vacanță

Pentru că vine vara și vacanța bate la ușă nu uita că gestul de a face cadou unui copil o carte este unul nu doar frumos ci mai ales inteligent. Copii au nevoie de lectură și au nevoie de lectură de calitate care să le asigure o dezvoltare armonioasă.

Una din cele mai vechi și calitative edituri din România oferă în luna iunie 2019 reduceri de 50 la sută la cărți pentru copii și nu numai. Vezi aici siteul editurii Univers Enciclopedic.

Fie că vrei să faci copilului tău un cadou o carte, școlară un dicționar sau pur și o lectură de plăcere, editura Univers Enciclopledic are o ofertă generoasă, pentru toate gusturile. Vezi mai jos ofertele:

universenciclopedic.ro/%20

– Cărţile pentru copii oferă micilor cititori cele mai frumoase poveşti, devenite clasice, cuprinse în colecţii inedite, care pot să le stârnească gustul pentru literatură.

– Dicţionare şi enciclopedii oferă cititorilor interesaţi lucrări esenţiale pentru cultura noastră, concepute de prestigioşi autori români, sub auspiciile Academiei Române sau ale unor institute din subordinea acesteia, precum şi dicţionare scrise de specialişti străini.

Avantajele clientilor Univers Enciclopedic: –

  • Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 49lei (pentru carti) – Reduceri permanente si campanii promotionale frecvente – Livrarea se efectueaza in 2-3 zile lucratoare din stocul propriu – Clientii beneficiaza de garantia returului in siguranta.

Intră aici să vezi ofertele 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri