Home » Noutăți » Închisoare pentru o româncă din Spania pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei

Închisoare pentru o româncă din Spania pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei

O româncă din Spania a fost condamnată definitiv la 6 luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei, fotografiind-o în pat cu acesta.

Curtea Supremă a confirmat pedeapsa pronunțată inițial de Tribunalul Provincial Tarragona și, în același timp, l-a condamnat și pe bărbat la aceeași pedeapsă pentru tratament degradant, victimă fiind, de asemenea, amanta lui, relatează publicația spaniolă Diari de TARRAGONA.

Această poveste care s-a tranșat în instanță a început la finalul anului 2012, atunci când bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Timp de aproape un an, cei doi au reușit să-și ascundă aventura, însă, la un moment dat bărbatul a dus-o acasă pe amantă, iar soția a apărut pe neașteptate și i-a prins în pat.

Furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi și apoi i-a pozat. Mai mult, l-a obligat și pe soțul ei să-și pozeze amanta dezbrăcată. La final, soția a dat-o afară din casă pe amantă fără haine și a amenințat-o că dacă nu-i lasă soțul în pace va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul.

Agresată și umilită, amanta a făcut plângere împotriva celor doi soții, iar toată povestea s-a încheiat abia acum. Față de cele 6 luni de închisoare, soția este obligată să-i plătească amantei o despăgubire de 600 de euro.

horacredit.ro/

Vezi și asta

Accident pe DN 1, la Breaza. În urma impactului, un tir a ajuns pe linia ferată și a fost lovit de tren. FOTO

Un accident rutier s-a petrecut, noaptea trecută, de luni spre marti 20 octombrie,  pe DN …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20