Cum își bat joc politrucii lui Tăriceanu de români, din postura de șefi la Românii de Pretutindeni

Politicienii români sunt de-a dreptul inventivi atunci când vine vorba să mintă despre titlurile și distincțiile primite. Este cazul și Zvetlanei Preoteasa, Directorul General al institutului Eudoxiu Hurmuzachi pentru Românii de Pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, instituție aflată în subordinea Ministrului Delegat pentru românii de pretutindeni.

Pe data de 17 noiembrie Zvetlana Preoteasa anunta cu mare tam tam, prin intermediul unui comunicat transmis Agerpress, că va participa la cea „de-a IX-a ediție a ‘Zilelor Culturii Tradiționale Românești la Cernăuți’. De asemenea comunicatul de presă spunea clar că “Evenimentul este organizat de Centrul Bucovinean de Artă pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Românești Cernăuți în parteneriat cu Institutul ‘Eudoxiu Hurmuzachi’ pentru românii de pretutindeni”. Comunicatul de presă îl găsiți aici.

După participarea la evenimentul pe care suține că l-a organizat, aceeași Zvetlana Preoteasa a anunțat, pe pagina oficială a Institutului Hurmuzachi că a primit titlul de omul anului în cadrul acestui eveniment și afișează pe aceeași pagină o ditamai diploma care atestă acest lucru. Vedeți aici anunțul!

Ar fi de răs dacă nu am fi aflat că Zvetlana Preoteasa, o apropiată a lui Cristian David și a lui Tăriceanu, membră în biroul politic al ALDE nu ar fi făcut o groază de măgării mult mai grave.

Vezi aici câteva din mișmașurile făcute de Zvetlana Preoteasa la Institutul Hurmuzachi.

Hoție pe bani publici: Institutul Hurmuzachi, împânzit de PNL cu electricieni, cofetari, constructori și activiști politici

Nepotism marca USL. Mădălin Voicu și-a băgat fiul la stat pe salariu de ministru 

Institutul Hurmuzachi – simbolul cumetriei românești. De la bombe sexi la logodnici și experți în poker

Pe scurt doamna Zvetlana Preoteasa este soție de preot, politician asumat, fost secretar de stat la educație, fostă șefă de cabinet a penalului Cristian David, actual director General în MAE și mai nou scriitoare. A fost în prima linie a organizării alegerilor pentru românii din Diaspora și acum își acordă singură diplome din partea organizțiilor românilor de pretutindeni pentru meritele sale deosebite.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri