Îngrijitoare româncă de 59 de ani moartă printre străini în urma unui incendiu ce a cuprins casa în care lucra

Ana, o îngrijitoare de naționalitate română, în vârstă de 59 de ani, a decedat din cauza rănilor suferite în urma unui incendiu violent izbucnit în locuința bătrânei de 81 de ani pe care o îngrijea, situată în Kerksken, un sat belgian de lângă localitatea Haaltert (Flandra de Est).

Lisette De Ryck, bătrâna îngrijită de conaționala noastră, este văduva fostului primar al localității belgiene Haaltert (Flandra de Est), Willy Michiels, mult mai cunoscut sub denumirea de „regele bingo-ului”. Acesta a murit în 2020, la vârsta de 82 de ani, potrivit publicației belgiene Nieuwsblad.

Lisette și Ana se aflau încă în vilă când au sosit serviciile de urgență și au trebuit evacuate. Îngrijitoarea a decedat însă la spital, în urma rănilor suferite. Văduva, în schimb, este în stare critică, conform celor declarate de primarul din Haaltert, Veerle Baeyens.

Nu a mai rămas nimic din întreaga casă din Wijngaardstraat. Incendiul a izbucnit miercuri, 4 ianuarie 2023, cu puțin înainte de ora 23:00. Când au sosit pompierii, casa era deja cuprinsă de flăcări. Cauza incendiului nu a fost stabilită până la această oră. „Este încă mult prea devreme pentru a spune”, a precizat doamna Baeyens.

Din cauza amplorii incendiului, la fața locului au venit în total aproximativ 60 de pompieri din localitățile Aalst, Lede, Denderleeuw și Erembodegem. Flăcările au distrus acoperișul în foarte scurt timp.Îngrijitoarea și bătrâna asistată fuseseră găsite și scoase deja afară. Acestea au fost resuscitate la fața locului și apoi transportate la spital. La scurt timp după ce a ajuns la spital însă, îngrijitoarea româncă a murit. În schimb, octogenara Lisette De Ryck luptă încă pentru viața ei.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri