Iohannis făcut praf la Digi 24 de Dragoș Pătraru. A mințit președintele în privința casei pierdute?

În ultimele zile s-a tot vorbit despre faptul că Președintele Klaus Iohannis a pierdut una din cele 6 case după ce instanța d judecată i-a respins recursul în anulare.  Dragoș Pătraru a prezentat în emisiunea Starea Nației, la postul Digi 24,  povestea modului în care Iohannis a obținut acea casă deoarece, spune el, există extrem de multe intoxicări în această privință. 

Partea cea mai interesantă este că Dragoș Pătraru demonstrează că susținătorii președintelui României dezinformează când vine vorba despre acest subiect dar și faptul că Iohannis știa de falsul în acte încă din anul 2005. Pe vremea aceea, primarul Sibiului nu numai că nu a renunțat la respectivul imobil dar a încheiat un nou contract de închiriere cu Raiffaisen Bank, contract încheiat pe 10 ani, al cărui cuantum a crescut de la 20.000 de dolari pe an la 60.000 de euro pe an. 

Mai mult Pătraru susține  în videoclipul de mai jos că soția lui Iohannis nu a cumpărat drepturile litigioase de la un fals moștenitor ci a fost unul din falșii moștenitori. Vezi mai jos dezvăluirile lui Dragoș Pătraru. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri