Home » Români de pretutindeni » Italia: Muncitor român de 49 de ani rănit grav după ce a căzut de la o înălțime de10 metri

Italia: Muncitor român de 49 de ani rănit grav după ce a căzut de la o înălțime de10 metri

Accident grav la locul de muncă ieri dimineață în Italia, într-o companie de pe via Napoli din Collesalvetti, provincia Livorno, unde un muncitor de origine română a căzut de la o înălțime de peste zece metri. Bărbatul român, rezident la Pomarance, a fost transportat cu elicopterul de urgență la Pisa a relatat publicația La Nazione.

Incidentul s-a petrecut vineri, 16 martie, în jurul orei 11:00, într-o companie din zona industrială Collesalvetti, via Napoli. Muncitorul român în vârstă de 49 de ani, după un zbor de peste zece metri, a suferit leziuni deosebit de grave astfel încât, personalul sanitar de la 118 ajuns imediat la fața locului, a considerat oportun să fie transportat cu elicopterul la camera de urgență a spitalului din Pisa.

Deși este în stare gravă, medicii au precizat  că bărbatul român nu și-a pierdut conștiința.

La fața locului s-au prezentat, de asemenea, poliția și tehnicienii ASL pentru a controla condițiile de securitate din cadrul companiei și pentru a stabili dinamica accidentului, informează Toscana Media News.

loading...

Vezi și asta

Marea Britanie:Român mort într-un accident de mașină în timp ce se întorcea de la muncă. Apelul familiei îndurerate

”În seara zilei de 22 noiembrie 2019, familia noastră a fost lovită de o tragedie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...