Home » Români de pretutindeni » Italia: Româncă condamnată la un an de închisoare și 20 de mii de euro despăgubiri

Italia: Româncă condamnată la un an de închisoare și 20 de mii de euro despăgubiri

O italiancă din Rovereto, provincia Trento din nordul Italiei, și-a vândut mașina unei cetățene de origine română, dar nu a reușit să-și primească banii cuveniți a anunțat pubicația italiana lavocedeltrentino.it, miercuri 20 martie.

Cecul pe care l-a primit era unul fals, nu avea acoperire în contul bancar menționat. Românca a fost condamnată la 1 an de închisoare, plus despăgubiri în favoarea persoanei înșelate.

Femeia italiancă a decis să își vândă autoturismul BMW S5 cu prețul de 16.000 de euro și a pus un anunț pe o platformă online binecunoscută în Italia. Printre numeroasele telefoane pe care le-a primit a fost și cel al Cristinei Oana Popescu, o româncă ce părea foarte interesată.

Doar că aceasta a eliberat vânzătoarei un cec fără acoperire în contul bancar, iar femeia italiancă nu și-a putut încasa banii. După ce a fost dată în judecată pentru fraudă, românca s-a apărat spunând că avea probleme cu contul ei bancar.
Nu a fost destul de convingătoare pentru că judecătorul a condamnat-o la 1 an de închisoare, și 20.000 de euro ca despăgubiri în favoarea femeii italience înșelate.

Vezi și asta

O educatoare româncă și-a ucis copilul de 10 ani, sufocându-l în somn

Crimă înfiorătoare în satul Bozânta Mică, comuna Recea, județul Maramureș. O educatoare și-a ucis copilul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *