Home » Români de pretutindeni » Italia: Românde 46 de ani în stare critică în urma unui accident rutier, a fost transportat cu elicopterul la spital

Italia: Românde 46 de ani în stare critică în urma unui accident rutier, a fost transportat cu elicopterul la spital

Un grav accident rutier a avut loc astăzi, 7 iulie 2020, în localitatea italiană Azzano Decimo, provincia Pordenone, unde un autoturism s-a lovit de un camion. În urma impactului, un bărbat român în vârstă de 46 de ani a suferit răni foarte grave și se află acum internat în spital în stare critică.

Accidentul a avut loc în jurul orei 6:30 din această dimineață, scrie ziarul local Il Friuli, la sensul giratoriu de pe via Pascoli din localitatea menționată mai sus. Din cauze în curs de investigare încă, un autoturism condus de conaționalul nostru s-a lovit de un camion care transporta pietriș și apoi a ricoșat într-un gard.

În urma impactului cu gardul, bărbatul român a rămas blocat între fiarele mașinii și a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare a pompierilor care a lucrat circa 40 de minute pentru a-l extrage pe șofer din autoturism. Din cauza rănilor grave suferite, bărbatul a fost transportată de urgență cu elicopterul la spitalul din Udine unde se află internat în stare critică. Vezi mai jos o imagine de la locul accidentului:

Vezi și asta

Accident grav în Italia, doi români resuscitați și transportați cu elicopterul la spital

Accidentul s-a petrecut miercuri, 18 noiembrie 2020, pe autostrada A13, în dreptul localității Rovigo din  …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *