Italia. Un român a omorât câinele unui conațional și l-a filmat în timp ce-l trăgea cu lanțul de mașină: ”Uite-ți cățălu`, Mihai”

Autoritățile italiene au fost sesizate după ce un cetățean român a postat pe Facebook o inregistrare adresată unui alt compatriot în care îi spune că i-a omorât câinele care i-a mușcat fetița. Animalul mort este filmat în timp ce este tras cu lanțurile de mașină.

Presa din peninsulă vorbește de o adevărată “atrocitate” comisă în acest caz. “O atrocitate fară precedent, o răutate fară margini comisă de un roman care locuiește în Maraza del Vallo, care a postat apoi videoclipul pe facebook”, scrie presa locală, care anunță că autoritățile au fost sesizate imediat în acest caz.

Voluntarii asociației pentru drepturile animalelor “Pelosi nel cuore” au dat vestea și au publicat videoclipul: “Un român înarmat, a masacrat acest câine în direct pe facebook. Mâine dimineața ne vom prezenta poliției. Am primit acest raport, este de la sine înțeles că sunt șocat”, arată sursa citată.

Pe înregistrare se aude cum bărbatul îl înjură pe un conațional, stăpânul câinelui, spunându-i că i-a promis că îi va omorâ animalul după ce câinele i-a mușcat fetița. Video publicat de presa italiana mai jos:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri