Italian bătut de soție și pus să doarmă pe un scaun într-o cămară luni la rând. Nevoile și le făcea într-o găleată

O femeie de 64 de ani din Italia, originară din Puglia, dar rezidentă în localitatea Civitavecchia din Lazio, riscă ani grei de închisoare după ce carabinierii au descoperit nu numai că aceasta își bătea soțul, dar și că-l încuia într-o cămară pe timp de noapte și-l obliga astfel să doarmă pe un scaun și să-și facă nevoile într-o găleată.

Dramatica poveste a bărbatului italian, în vârstă de 70 de ani, este relatată de ziarul Il Messaggero și a început în urmă cu câteva luni, când soția sa a deci că el nu mai poate să doarmă în pat și că trebuie să-și petreacă nopțile într-o cămară.

În ciuda faptului că cei doi soți locuiesc și cu fii lor în casă, nimeni din familia lor nu știa despre situația pensionarului și cum îl trata femeia. Și nimeni nu ar fi aflat probabil dacă doi carabinieri nu l-ar fi văzut recent pe bătrân stând singur pe o bancă într-un parc și nu l-ar fi întrebat ce s-a întâmplat cu el.

Inițial, oamenii legii au crezut că este de un om fără adăpost, așa de rău arăta bărbatul. Dar după ce l-au identificat, descoperind astfel că locuiește în oraș și are o familie, s-au interesat mai bine de soarta lui.

Așa au ajuns să afle de la pensionarul de 70 de ani, care a declarat că este și bolnav, că soția lui îl scotea la ora 9:00 dimineața afară din casă, lăsându-i doar 5 euro de cheltuială, și-l obliga să stea pe drumuri toată ziua, până la ora 21:00.

Odată ajuns înapoi acasă, seara, soția nu-i dădea nimic să mănânce, ci îl încuia într-o cămară din casa lor, unde bărbatul avea la dispoziție doar un scaun pe care să doarmă și o găleată în care să-și facă nevoile.

„În fiecare seară, la 21:00, soția mea mă închide într-o magazie din casă și-mi dă numai o găleată în care să fac nevoile. Sunt constrâns să dorm fără un pat propriu-zis, pe un scaun, fără să mănânc nimic la cină și cu stomacul gol până în dimineața următoare”, le-a spus bătrânul carabinierilor.

Aceasta este dramatica situație în care bărbatul a trăit luni de zile, timp în care a fost și bătut de soția lui, aceasta lovindu-l în cap în nenumărate rânduri.

Carabinierilor nu le venea să creadă ceea ce auzeau de la pensionar, dar au deschis o anchetă pentru a descoperi adevărul și au aflat astfel că bătrânul nu mințea cu nimic.

Iar toate astea se întâmplau sub nasul copiiilor săi, care atunci când au aflat prin ce trecea tatăl lor, au decis să-l susțină pentru a denunța-o pe mama lor pentru acest tratament aplicat bărbatului.

„Îl vedeam ieșind în fiecare dimineață la aceeași oră, credeam că merge să facă cumpărături, nu aveam de unde să știu de toată suferința asta și răutatea asta”, a declarat Gianluca, un vecin.

Soția pensionarului italian a ajuns astfel să fie denunțată în stare de libertate la Parchetul din Civitavecchia și riscă să ajungă la închisoare, dacă va fi găsită vinovată în tribunal pentru acuzațiile care i se aduc.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri