La Repubblica: Trei românce răpite din România și vândute unor țigani în Italia. Un coșmar incredibil

O situație de-a dreptul revoltătoare a fost prezentată acum câteva zile de către cotidianul italian La Repubblica, care a relatat cum trei femei au fost răpite din România, din București și apoi au fost vândute drept sclave sexuale unor țigani care aveau tabăra la Roma.

Cele trei românce au fost răpite din București în toamna anului 2014 de un individ pe nume Eduard Ioan Tudor care avea la vremea respectivă vârsta de 58 de ani. Metoda prin care acesta atrăgea femeile naive era una destul de simplistă. Le promitea locuri de muncă în Italia și chiar se oferea să le transporte el însuși cu mașina la Roma. Pe drumul către capitala Italiei, individul le punea somnifere și chiar droguri în cafea sau alte băuturi femeilor care, inconștiente, erau apoi la mâna lui.

Ce sume încasa traficantul pentru românce de la țigani

Nenorocitul ajungea apoi în tabăra de romi din via di Salone, Roma, unde pur și simplu le vindea ca pe niște vite pe românce unor țigani care le luau drept un fel de sclave bune la toate. 

Trei țigani i-au plătit lui Eduard Ioan Tudor sume cuprinse între 3000 și 4000 de euro pentru una bucată femeie româncă răpită și transportată în Italia de acesta.

Conform judecătorilor italieni, viața femeilor a devenit un adevărat coșmar, ele fiind obligate să nu părăsească tabăra de romi, iar când o făceau erau obligate să fie însoțite de o persoană de încredere din rândul țiganilor. În tot timpul petrecut în sclavia țiganilor româncele erau obligate să le facă poftele sexuale ale acestora dar să și muncească pentru aceștia.  În cazul în care se împotriveau erau bătute crunt de țigani.

Scăparea femeilor a venit în primăvara anului 2015 când carabinierii au intervenit în tabăra de romi și le-au eliberat pe cele trei românce. Una din ele, cea mai mică de vârstă, care avea acasă în România 2 copii minori a încercat chiar să se sinucidă din cauza condițiilor brutale de viață îndurate în tabăra romilor.

Citește mai jos povestea româncelor răpite prezentată de presa italiană:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri