LIVE VIDEO: Premieră în România! Președintele a ieșit în stradă alături de protestatari

Noi proteste au loc, duminică seară, faţă de proiectele de ordonanţe de urgenţă privind graţierea şi modificarea Codului Penal. În Bucureşti, au ieşit în stradă peste 5.000 de protestatari, cărora li s-a alăturat şi preşedintele ţării, Klaus Iohannis.

O gaşcă de oameni politici, cu probleme penale, vrea să schimbe legislaţia din România, vrea să slăbească statul de drept. Aşa ceva nu se poate admite! Este inadmisibil să se schimbe legislaţia şi sute de politicieni certaţi cu legea să se găsească cu dosarele curate. Românii, pe bună dreptate, sunt indignaţi“, a declarat Iohannis, prezent în mijlocul protestatarilor, citat de adevarul.ro.
 Vezi live ce se întâmplă în București:
UPDATE 18.20 Iohannis a ajuns în mijlocul protestatarilor şi este aplaudat de cei prezenţi: „Bravo, preşedintele!“.
 
În Bucureşti, în stradă sunt aproximativ 5.000 de oameni. În Cluj, se află în stradă aproximativ 10.000 de persoane.
 
UPDATE 18.20 Surse politice au confirmat pentru „Adevărul“ că preşedintele Klaus Iohannis va merge în Piaţa Universităţii alături de protestatari. De altfel, numele preşedintelui este îndelung scandat de către cei prezenţi la miting.
 
UPDATE 18.15 Protestatarii din Bucureşti au cerut să se oprească circulaţia, după care pur şi simplu au spart cordonul de jandarmi. Oamenii pleacă spre Guvern.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri