Livia a murit în Italia la numai 33 de ani

Moartea tragică a româncei Elena Livia Ivanov a lăsat o tristețe profundă și o nedumerire enormă în comunitatea din Olmo, un sat din Martellago (Veneto), unde a locuit și unde era foarte cunoscută. Din nefericire, Livia a plecat din această lume la numai 33 de ani, iar cauza decesului rămâne încă un necunoscută. Lasă în urma sa un băiețel de 7 ani, precizează publicația Nordest24.

Conaționala noastră a murit la spital, după ce s-a simțit brusc rău în timp ce era acasă. Membrii familiei, cu inima zdrobită de durere, cer autopsia trupului neînsuflețit pentru a fi stabilită cauza exactă a decesului.

Duminică, 12 februarie, în timp ce era în pat, Livia a început să se simtă brusc rău, atât de tare încât partenerul ei a sunat imediat 118. Personalul sanitar a sosit la fața locului cu o ambulanță, dar starea de sănătate a tinerei s-a înrăutățit rapid în urma unei hemoragii. Investigațiile medicale au evidențiat o sângerare severă și masivă în curs.

A fost internată la terapie intensivă și a fost operată, dar medicii nu au reușit să o salveze. A murit în jurul orei 20:30, iar vestea morții sale a provocat durere și tristețe profundă printre rude, prieteni și colegi.

Elena Livia Ivanov era de origine română și și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Italia, unde a sosit cu familia în urmă cu 18 ani.

Ea a urmat cursurile Liceului Berto din Mogliano, a absolvit Institutul Alberini din Lancenigo și a lucrat în sectorul hotelier înainte de a deveni agent de securitate la Civis. A fost foarte îndrăgită de colegi, atât la Civis, cât și la Iperlando din Mestre, unde a lucrat recent.

A avut o viață aparent senină și fericită, dovadă postările sale pe rețelele de socializare, care arată momente de relaxare și fericire împărtășite cu fiul său de 7 ani și cu noul său partener de viață. Nu suferea de nicio patologie anume, în afară de o problemă de fragilitate coronariană, care însă nu prevedea o soartă atât de tragică.

Funeraliile vor avea loc în biserica ortodoxă din Zelarino, însă data înmormântării nu a fost încă stabilită, în așteptarea efectuării autopsiei.

kit supravietuire cutremur

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri