Locuri de muncă disponibile în străinătate la sfârșitul lui februarie

La sfârșitul lunii februarie oferta de locuri de muncă în străinătate pentru români este una destul de diversă și consistentă. Pe unul din cele mai mai portaluri care prezintă acest tip de locuri de muncă sunt disponibile la ora actuală peste 9000 de locuri de muncă la care românii pot aplica pentru a își găsi un job în afara țării.

În Marea Britanie se caută în special personal medical (infirmiere,asistenți medicali,  îngrijitoare bătrâni) lucrători în depozite dar și ospătari recepționeri și barmani. Vezi aici toate locurile de muncă din UK.

În Germania sunt oferite locuri de muncă pentru tâmplari, electricieni, sudori, instalatori, operatori CNC dar și îngrijitori persoane vârstnice și ospătari.Vezi aici toate locurile de muncă din Germania.

În Olanda poți aplica la locuri de muncă pentru tinichigii, șoferi de tir, îngrijitori, măcelari sau instalatori. Vezi aici toate locurile de muncă din Olanda.

În Norvegia se caută vopsitori auto, mecanici, șoferi de tir și muncitori necalificați.

Locuri de muncă disponibile pentru români mai sunt oferite în Italia, Irlanda, Ungaria și alte țări din Europa și din afara ei.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri