Home » Noutăți » Locuri de muncă în Olanda pentru români în vara anului 2018

Locuri de muncă în Olanda pentru români în vara anului 2018

Dacă ești student sau absolvent, sau pur și simplu în căutarea unui loc de muncă și vrei să îmbini utilul cu plăcutul în timpul vacanței de vară, atunci unul din locurile de muncă temporare în Olanda oferite de WorkToday reprezintă o oportunitate la îndemână.

Singurele condiții pe care trebuie să le îndeplinești este să știi limba engleză la nivel mediu, să ai o adeverință medicală apt de muncă și un cazier curat.

Ofertele de muncă pentru perioada verii în Olanda sunt gestionate prin intermediul partenerilor noștri din România, cei care aplică beneficiind de următoarele condiții:

  • Contract de muncă legal pe teritoriul Olandei cu durată între șase și 52 de săptămâni.
  • Plata salariului săptămânală
  • Cazare oferită de angajator, contra cost, în pachetul contractual. Cazarea costă între 85 de euro și 90 de euro pe săptămână și se plătește din salariul săptămânal.Nu se achită în avans.Cazarea se face în căsuțe sau vile pe tot teritoriul Olandei, câte două persoane în cameră. Căsuțele beneficiază de bucătărie, living, internet și toate utilitățile sunt incluse în prețul de cazare.
  • Asigurare medicală și de muncă pe toată perioada contractului de muncă
  • Asistență oferită candidaților selectați pe toată durata petrecută în Olanda ( primire la locul de cazare, identificarea de soluții de transport până la muncă, obținerea BNS (numărul de înregistrare la autoritățile fiscale olandeze), interviuri de evaluare a acomodării.
  • Cuantumul salariului este între 8 și 10 euro pe oră în funcție de jobul pe care candidații îl aleg. Orele suplimentare, de seară, de noapte și de weekend se plătesc cu pâna la 50% mai mult.

Ce acte sunt necesare pentru a putea aplica pentru un job în Oland pe perioada verii:

În primul rând candidații trebuie să trimită recruiterilor WorkToday un CV în limba engleză.

În cazul în care sunt acceptați trebuie să aibă disponibile următoarele acte:

  • Adeverință medical eiberată de medicul de familie care să ateste că aplicantul este apt de muncă
  • Cazier judiciar valabil
  • Copie ultima diplomă de studiu
  • Copie act identitate.

Ce tipuri de locuri de muncă poți accesa în Olanda

Locurile de muncă oferite sunt în general în depozite de electronice, de poștă, de îmbrăcăminte, logistică etc. Majoritatea posturilor nu necesită experiență anterioară și sunt potrivite pentru cei care nu au încă o calificare. Se acceptă atât aplicări individuale cât și de cuplu sau de grup.

Compania de recrutare va oferi asistență candidaților selectați pe toată durata petrecută în Olanda ( primire, conducerea la locul de cazare, identificarea de soluții de transport până la muncă, obținerea BNS (numărul de înregistrare la autoritățile fiscale olandeze) interviuri de evaluare a acomodării.

Cum poți aplica pentru un loc de muncă în Țara Lalelelor

Intră pe siteul worktoday.ro sau contactează-i pe recruiterii pentru România la numerele de telefon: 0040 760 847 527, 0040 756 791 644, 000 785 825 172. Dacă vrei să ne trimiți un e-mail o poți face la adresa [email protected]

Vezi aici exemple de locuri de muncă în Olanda și condițiile oferite.

Vezi și asta

Grav accident aseară în Botoșani. Bărbatul care a produs întregul carnagiu făcea live la volan pe Facebook!

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 22:45, la intersecţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *