Maneau politicienilor care vor merge la pușcărie- melodia care a explodat în mediu online din România

Că românii sunt extrem de inventivi o știm deja cu toții. În ultimele săptămâni au apărut mai multe melodii dedicate politicienilor corupți din România în mediul online dar una se distinge cu adevărat prin versuri, tonalitate și impact.

Nu mai puțin de un  milion de vizualizari si peste 20.000 de distribuiri pe Facebook are melodia care este dedicata politicienilor corupți si a fost publicata pe pagina de socializare  Probleme Studentesti.

“Niste lanturi si-o catusa si multe multe lacate la usa
O sa am haine cu dungi foarte foarte lungi
Cu zabrelele la geam nicio grija n-am”, sunt cateva din versurile cantecului.care tinde să devină hitul iernii în România.

Vezi mai jos melodia:

 

Altă melodie care parodiază ceea ce se întâmplă în România este Balada lui Dragnea. Marilena Mihailescu, o tânără absolventă a Facultăţii de Psihopedagogie a Universităţii de Vest din Timişoara, a compus o piesă în ton cu vremurile pe care le trăim. A intitulat-o „Balada lui Dragnea: Cine te-a făcut om mare, mai Grindeane, mai Grindeane?”.

De ce a compus tânăra Balada lui Liviu Dragnea?

“Am vrut să iasă o parodie. Inspiraţia mi-a venit foarte rapid, am compus piesa în 20 de minute. Mesajul este destul de clar. Am scris textul cu gândul la ceea ce se întâmplă zilele acestea la noi. Am vrut să iasă o comedie, dar de fapt e o tragedie. La cum au putut să voteze oamenii un personaj ca Liviu Dragnea, un cercetat penal, divorţat, care trăieşte cu o tânără de 24 de ani. Valorile sale sunt imoralitatea şi necinstea”, a declarat Marilena Mihailescu pentru cei de la Adevărul.

Vezi mai jos melodia:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri