Mariana, românca din Italia moartă în accidentul rutier de sâmbătă a lăsat în urmă trei copii

Soțul, trei copii și doi nepoți, plâng în aceste momente dispariția prematură a Marianei Prundaru, o româncă stabilită de mulți ani în Italia care în cursul după-amiezei de sâmbătă, 31 octombrie 2020, și-a pierdut viața în urma unui dramatic accident rutier. Trupul neînsuflețit al conaționalei noastre a fost înmormântat luni, în Italia, numai în prezența membrilor familiei, așa cum prevăd noile norme anti-COVID.

Potrivit publicației italiene Porta Grande, Mariana avea 46 de ani și a venit în Italia împreună cu niște rude în urmă cu mulți ani. A ales apoi să-și întemeieze o familie în această țară, în care s-a măritat cu Lorenzo, un bărbat italian din localitatea Cisternino, provincia Brindisi. Cei doi aveau împreună trei copii și doi nepoți care vor fi nevoiți acum să-și continue viața fără mama și bunica lor.

Mariana lucra de câțiva ani într-o fermă agricolă din localitatea Monopoli, provincia Bari, aflată la circa 33 de kilometri de Cisternino, unde locuia cu familia ei. În dimineața zilei de sâmbătă, femeia româncă s-a deplasat la locul de muncă împreună cu câțiva colegi din Ceglie Mesapica, unde urmau să se ocupe de recoltarea măslinelor.

În jurul orei 14:30, Mariana a terminat munca și s-a pornit spre casă la bordul unei furgonete Ford Transit pusă la dispoziție de proprietarul fermei agricole. Ajunsă pe strada care duce din localitatea Speziale spre Cisternino, conaționala noastră se pare că a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a răsturnat.

Colegii își amintesc de ea ca fiind o femeie muncitoare și nu-și explică cum s-a putut întâmpla această tragedie, cunoscând calitățile bune de șofer ale victimei, mai scrie sursa citată.

În urma răsturnării autovehiculului pe care-l conducea, Mariana și-a pierdut viața pe loc, iar paramedicii interveniți în scurt timp pentru a-i salva viața n-au putut face altceva decât să constate decesul. Două echipe de pompieri din Francavilla Fontana au fost nevoite să intervină la fața locului pentru a extrage trupul neînsuflețit dintre resturile mașinii.

Familia femeii românce a anunțat că înmormântarea a fost programată luni, 2 noiembrie, la ora 11:00.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri