Menajeră româncă din Italia arestată după ce a distrus apartamentul în care lucra și a atacat polițiștii

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 37 de ani, a fost arestată vineri, 16 septembrie 2022, în locuința unui bărbat din Padova (Veneto).

Angajată ca menajeră, relatează Il Mattino di Padova, românca se afla în stare de ebrietate și l-a amenințat atât pe angajatorul său, cât și pe polițiștii chemați de acesta printr-un apel la 113.

Era vineri după-amiaza când agenții de poliție au intervenit în Piazza Mazzini, în urma unei cereri de ajutor din partea unui bărbat care, cu puțin timp înainte, raportase la 113 că avea nevoie de ajutor pentru că o femeie distrugea interiorul apartamentului.

Bărbatul le-a explicat polițiștilor că a întâlnit-o pe femeie într-un bar cu câteva zile în urmă și a angajat-o ca menajeră pentru a-l ajuta la treburile casnice. Când agenții au ajuns la fața locului și au intrat în apartament, au găsit o femeie aflată într-o puternică stare de agitație și o vizibilă stare de ebrietate.

La vederea polițiștilor, românca a devenit deosebit de agresivă. Podeaua era presărată cu cioburi de la sticle de vin și bere pe care le spărsese, iar în mână ținea ceea ce părea a fi piciorul unei mese sau al unui scaun.

Complet scăpată de sub control, în ciuda prezenței poliției, femeia a țipat la polițiști în timp ce ținea în mâna dreaptă, ridicată în sus, o bucată de lemn. De fiecare dată când agenții se apropiau de ea să o imobilizeze, amenința să-i lovească.

În consecință, polițiștii au folosit spray cu piper, în speranța că femeia va renunța la acel obiect contondent, dar efectul a fost exact invers. S-a enervat și mai tare, iar în acel moment agenții au fost nevoiți să folosească pistolul cu electroșocuri.

Devenită inofensivă, românca a fost arestată pentru ultraj.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri