Ministerul Apărarii Naționale angajează 2800 de oameni. Anunțul a fost făcut ieri

Ministerul Apărarii Naționale a anunțat ieri că angajează aproximativ 2.800 de ofițeri, maiștri militari/subofițeri și gradați/soldați în anul 2017, în corpul rezerviștilor voluntari.

Anunțul a fost făcut pe contul de Facebook al Ministerului Apărării Naționale. Responsabilitatea recrutării candidaților va fi a centrelor militare, iar selecția se va face la sediile structurilor militare beneficiare de către o comisie stabilită la nivel de județ/sector și constă în parcurgerea unor probe psihologice și fizice.

Vezi mai jos anunțul complet de pe pagina Ministerului Apărării:

“Țară, țară, vrem ostași!

Aproximativ 2.800 de posturi de ofiţeri, maiştri militari/subofiţeri şi gradaţi/soldaţi sunt propuse pentru încadrare pentru anul 2017, în corpul rezerviştilor voluntari.

Proiectul de Ordin pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare în Ministerul Apărării Naționale a prevederilor Legii nr.270/2015 privind Statutul rezerviştilor voluntari este gata.

Printre elementele importante, stabilite prin norme, se regăsesc criteriile de recrutare (care includ bareme medicale, psihologice și de pregătire fizică), diferențierea pe categorii de personal, arme şi specialităţi militare fiind posibilă în funcție de nivelul studiilor absolvite.

Găsiți, de asemenea, detalii despre responsabilitatea recrutării candidaților şi modul în care se stabilesc raporturile de serviciu între rezerviştii voluntari şi instituţia militară pe https://goo.gl/8NwKbV.

Ordinul ministrului apărării naționale poate fi consultat, în întregime, pe http://dlaj.mapn.ro/, unde se află în dezbatere publică.”

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri