Miniștrii Guvernului Grindenu au început să dea astăzi cu subsemnatul la DNA

Audiere surpriză astăzi  la DNA! Ministrul Delegat pentru Relaţia cu Parlamentul Grațiela Gavrilescu s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA pentru a fi audiată ca martor în dosarul OUG13. În același dosar săptămâna trecută procurorii Oana Schmidt Hăineală și Constantin Sima, foști secretari de stat în Ministerul Justiției, au fost audiați ca martori în același dosar. De asemenea, postul de televiziune Antena 3 a relatat că are informații că și fostul ministru al justiției, Florin Iordache, va ajunge la Direcția Națională Anticorupție. 

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Ștefănescu a reacționat dur după ce ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul Grațiela Gavrilescu a fost citată ca martor la DNA în dosarul OUG13.

„O hărțuire”, a explodat Codrin Ștefănescu la Antena3.

Direcția Națională Anticorupție a confirmat că s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative și că se efectuează acte procedurale.

“La Direcția Națională Anticorupție s-a înregistrat o sesizare depusă de mai multe persoane fizice cu privire la posibile fapte aflate în competența de soluționare a instituției, în legătură cu modalitatea de adoptare a unor acte normative. Ca urmare, în conformitate cu prevederile procesual penale, se efectuează acte procedurale cu privire la aspectele sesizate. Precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, informa DNA.

Anterior, Ministerul Justiției preciza că a primit o solicitare din partea DNA de a transmite, în original, toate înscrisurile care au legătură cu elaborarea și emiterea ordonanței de urgență privind modificarea Codurilor penale, precum și cu proiectul de lege referitor la grațiere.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri