Home » Români de pretutindeni » Moarte teribilă pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta
Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta. Foto: Rimini Today

Moarte teribilă pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta

Un cetățean român în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața la Rimini, în Emilia-Romagna, în seara zilei de joi, 29 aprilie. Bărbatul se deplasa cu bicicleta când a fost lovit de două autoturisme. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, victima a murit din cauza traumatismelor suferite la cap.

Potrivit publicației Rimini Today, bărbatul se deplasa pe bicicletă de-a lungul pasajului Marecchiese, în direcția Ravenna, zona Obi, când, din motive care urmează a fi stabilite, a fost lovit de o mașină.

Impactul a fost unul puternic, parbrizul autoturismului s-a spart, iar bărbatul a ajuns pe asfalt, unde a fost lovit de un al doilea autovehicul care l-a aruncat la o distanță de aproximativ 30 de metri.

Ciclistul a murit instantaneu, din cauza unui traumatism foarte grav la nivelul craniului. Personalul sanitar intervenit la fața locului nu a putut decât să declare decesul conaționalului nostru.

Unul dintre șoferii implicați în accident, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost dus la spital din cauza șocului suferit.

oferta.oceancredit.ro%20

Vezi și asta

Ai lucrat în Germania în ultimii patru ani? Vezi aici cum îți poți recupera impozitul pe salariu

La prima vedere, recuperarea surplusului de impozit de la statul german poate părea un procedeu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

oferta.oceancredit.ro%20