O adolescentă româncă de 16 ani din Italia abuzată de un Italian de 30 de ani care a intrat peste ea în casă

O adolescentă româncă a fost  violată de un italian la Ponza – Bărbatul care era în căutarea de lucru ca ospătar, a intrat în casa închiriată de părinții fetei și a abuzat de ea.

S-a furișat într-un apartament închiriat din Ponza și a violat o fată de 16 ani, care era singură în casă în acel moment. Atacul brutal a fost denunțat pe insula Ponza de mama fetei. Autorul violului este un vecin, un italian de 30 de ani din Roma, cu mai multe antecedente.

Potrivit plângerii, prezentată poliției, Manuel LV s-a strecurat în casă și a profitat de tânără în timp ce era singură. Episodul s-a petrecut în zona „Conti”, unde părinții fetei au închiriat un apartament pentru a putea merge să lucreze în restaurante în sezonul estival. Exact ceea ce intenționa să facă violatorul, care a ajuns săptămâna trecută pe insulă în căutarea unui loc de muncă ca ospătar.

În realitate, tânărului de 30 de ani i se arătase deja ușa de către proprietarul unui restaurant, pentru că nu trecuse nici măcar perioada de probă pentru noul loc de muncă. După ce a atacat-o pe adolescenta de 16 ani de origine română, bestia a încercat să elimine urmele violului. Carabinierii insulei au intervenit cu promptitudine și, după plângerea mamei tinerei de 16 ani, l-au reținut și interogat pe tânărul roman de 30 de ani, acum cercetat, dar în libertate. A primit interdicție pe insula Ponza.

Procuratura Cassino (Frosinone) se ocupă de caz, bărbatul de 30 de ani este cunoscut pentru alte episoade de violență și trafic de droguri care au avut loc la Roma. Fata de 16 ani a fost în schimb transferată mai întâi la spitalul din Latina, pentru toate analizele medicale, iar apoi la Roma. Carabinierii lucrează pentru a reconstrui dinamica exactă a evenimentelor, în timp ce insula este în stare de șoc din cauza acestui nou episod de violență, scrie Il Messaggero.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri