O fetiță de 6 ani a fost ucisă de propriul unchi. Acesta le-a relatat polițiștilor că a ucis copilul ca să se răzbune pe fratele său

Crimă înfiorătoare în județul Dâmbovița, comuna Cojasca. Un bărbat a anunțat poliția, sâmbătă 17 iulie,   că a omorât o minoră în vârstă de 6 ani. Criminalul le-a spus oamenilor legii că se afla într-o pădure, în apropierea locuinței sale din Cojasca.

La fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate sunt reale, autorul fiind găsit lângă corpul neînsuflețit al fetiței.

„Din primele date s-a stabilit că autorul era în conflict cu fratele său și ca să se răzbune i-a luat fetița de la domiciliu și a ucis-o în pădurea de la marginea localității”, se precizează în informarea transmis de IPJ Dâmbovița.

Fetița a fost tăiată cu un cuțit în zona gâtului. Criminalul se află în custodia poliției. Vezi mai jos imagini cu arestarea criminalului:

:

Vezi și asta

Două TIR-uri şi o camionetă s-au făcut praf DN 6, între Orşova şi Turnu Severin. Unul dintre şoferi a murit strivit în cabină

Sfârşit cumplit pentru un tânăr hunedorean, şoferul unei camionete. Tânărul de 25 de ani a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *