O FETIȚĂ DE OPT ANI ȘI-A VĂZUT PĂRINȚII MURIND ÎNTR-UN ACCIDENT ÎN SĂLAJ. COPILA SE AFLA PE BANCHETA DIN SPATE

Tragedie în Sălaj. Doi soți au murit într-un cumplit accident rutier, marți după-amiază, 2 noiembrie, pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu o autoutilitară care venea din sens opus. Fiica de 8 ani a cuplului, care se afla pe bancheta din spate a mașinii Logan, a fost transportată de urgență la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, accidentul a avut loc pe DN 1H Jibou-Șimleu Silvaniei, în zona localității Mirșid, județul Sălaj. În accident au fost implicate un autoturism Logan și o autoutilitară care transporta piatră.

Din nefericire, cei doi soți, de 30, respectiv 31 de ani, au fost găsiți morți de salvatorii alertați la fața locului. Fiica lor, care se afla pe bancheta din spate a Loganului, a fost rănită și transportată de urgență la Spitalului Judeţean de Urgenţă din Zalău.

Conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 56 de ani, din Zalău, a fost testat de polițiști și a reieșit că nu consumase alcool.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Vezi și asta

Câți bani primește lunar un șofer de tir în Spania și Italia. Diferența față de salariul în România

Șoferii de tir din România conduc mii de kilometrii pentru venituri considerabil mai mici decât …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *