O îngrijitoare de bătrâni din Italia a murit într-un incendiu chiar de Ziua Femeii după ce a salvat viața bătrânilor pe care-i asista

O îngrijitoare de bătrâni din Italia a murit luni, 8 martie 2021, într-un incendiu care a avut loc într-o mică vilă din localitatea Battipaglia, provincia Salerno din sudul Italiei. Înainte de a muri, femeia a salvat viața celor doi bătrâni pe care-i îngrijea, relatează ziarul La Repubblica.

Din primele informații reiese că incendiul ar fi pornit în jurul orei 5:00 din această dimineață, fiind provocat de o defecțiune a unei sobe pe gaz amplasată în dormitor. În casa respectivă locuiau doi pensionari, soț și soție, în vârstă de 88 și 86 de ani, dar și badanta lor, o femeie de cetățenie bulgară în vârstă de 57 de ani.

Anchetatorii relatează că îngrijitoarea celor doi bătrâni s-a sacrificat pentru a le salva viața și a-i scoate afară din casă, apoi s-a întors înăuntru pentru a mai recupera ceva, deși nu se știe încă ce anume. Din nefericire, fumul și flăcările au ținut-o captivă în mijlocul incendiului, iar femeia bulgară și-a pierdut viața.

La fața locului au intervenit pompierii, paramedicii și carabinierii, dar nu s-a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii. Cei doi bătrâni, în schimb, au fost transportați la spital, iar starea lor de sănătate este bună.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri