O îngrijitoare româncă și-a comandat haine de mii de euro și a păcălit-o pe bătrâna care o îngrijea că trebuie sa i le plătească

O îngrijitoare româncă de 36 de ani a profitat de incapacitatea bătrânei de 82 de ani pe care o îngrijea și pe care o punea să plătească pentru comenzile pe internet plasate de ceasta. Tânăra își comanda haine în valoare de mii de euro.

Fără scrupule, o îngrijitoare româncă de 36 de ani a comandat în numele bătrânei de 82 de ani. Bătrâna, din cartierul St. Veit din Meinbezirk, a fost păcălită de îngrijitoarea româncă. Femeia a comandat în mai multe rânduri obiecte pe internet în numele ei.

Polițiștii de la postul de poliție St. Veit/Glan au reușit să demonstreze că îngrijitoarea româncă de 36 de ani a comis mai multe acte de fraudă. Femeia era angajată ca asistentă pentru o femeie în vârstă de 82 de ani în districtul St. Veit/Glan.

Românca s-a folosit de numele femeii de 82 de ani pentru a comanda pe internet, în principal articole de îmbrăcăminte în valoare de câteva mii de euro. 118 obiecte au fost confiscate în timpul unei percheziții domiciliare. Ea va fi reclamată la poliție.

Un bărbat de 44 de ani a opus o rezistență masivă în timpul arestării: o polițistă a fost rănită după ce românul a lovit-o în momentul în care  fost pus în aplicare mandatul de arest, în Graz, districtul Lend din Austria.

O rusoaică în vârstă de 27 de ani care locuiește în Graz a anunțat miercuri dimineață la poliție că a fost lovită cu pumnul în față de o persoană necunoscută în Volksgartenstraße.

În timpul căutărilor, un suspect în vârstă de 44 de ani a fost găsit în Volksgartenpark de către o patrulă de poliție.

Bărbatul a fugit, dar a fost ajuns din urmă și imobilizat de către polițiști. “Românul a opus o rezistență masivă, astfel că a fost nevoie să i se pună cătușele”, au precizat ofițerii.

În timpul arestării, o polițistă a suferit o ușoară rană la mână. Bărbatul a fost dus la centrul de detenție al poliției din Graz, iar motivul pentru care a acționat nu a fost încă stabilit. Polițista a trebuit să iasă din serviciu.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri