Home » Români de pretutindeni » O româncă de 29 de ani a murit și o alta grav rănită într-un accident în Marea Britanie. Vinovat un șofer român de 31 de ani

O româncă de 29 de ani a murit și o alta grav rănită într-un accident în Marea Britanie. Vinovat un șofer român de 31 de ani

Viorel Grancea, un român de 31 de ani, a fost arestat în Anglia şi riscă ani grei de închisoare, după ce a produs un accident de circulaţie soldat cu un mort şi doi răniţi grav.

Grancea se afla la volanul unui Ford Focus în momentul în care circula în apropiere de Haydon Bridge.

Românul care a produs accidentul din Anglia, acuzat de comiterea mai multor infracţiuni

Conform Chronicle Live, Grancea a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, iar maşina sa s-a izbit violent de un Hyundai.

Denisa Alexandra Rădvan, o tânără de 29 de ani, din Buzău, şi-a pierdut viaţa în accidentul respectiv. Românca se afla pe locul din dreapta faţă al autoturismului condus de Grancea.

O altă româncă de 21 de ani, aflată pe bancheta din spate, a suferit răni grave, rănit grav fiind şi şoferul celuilalt autoturism.

Grancea a fost reţinut, iar pe 19 septembrie este aşteptat în faţa magistraţilor, care ar putea da şi un prim verdict. Românul este acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum omor prin condus periculos, două infracţiuni de vătămare corporală gravă prin condus periculos, condus fără permis şi condus fără asigurare.

Vezi și asta

Nu mai puțin de 793 de decese și 6557 de noi cazuri în Italia în ultimele 24 de ore

Încă 6.557 de cazuri de infecție cu noul coronavirus confirmate în Italia în ultimele 24 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

espressocafe.ro