O româncă de 39 de ani din Italia a vrut să-și ia viața după ce protecția socială i-a luat copii

O româncă în vârstă de 39 de ani, rezidentă la Breme, în provincia Pavia din Lombardia, a încercat să se sinucidă după ce asistenții sociali s-au prezentat la domiciliul său pentru a-i lua cei 5 copii minori, în urma unei dispoziții a Tribunalului pentru minori a transmis publicația vigevano24.it

S-au înregistrat momente de tensiune vineri, 18 octombrie, în jurul orei 9:30, când asistenții sociali s-au prezentat în fața casei unde locuiește femeia româncă, pentru a pune în aplicare dispoziția de înlăturare a cinci din cei șase copii ai conaționalei noastre. Asistenții sociali au acționat în urma unui ordin emis de Judecătoria pentru minori.

Când femeia a înțeles intențiile asistenților sociali de a-i lua și a-i duce copiii în alt loc, s-a baricadat în interiorul casei amenințând că-și ia viața cu cioburile unei sticle sparte.

Carabinierii companiei Vigevano și echipajele sanitare de la 118 au intervenit la fața locului, femeia a fost readusă la calm de militari în prezența primarului Francesco Berzero și a fost transportată la spitalul din Vigevano pentru un tratament sanitar obligatoriu (Tso).

În schimb, copiii minori au fost însoțiți și încredințați unui centru de plasament specializat.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri