O româncă și-a trimis pachet din Italia în România. Jumătate de kilogram de droguri

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț au surprins în flagrant delict o femeie, în timp ce ridica 550 de grame de cannabis disimulate într-un bagaj pe care și-l trimisese din Italia în municipiul Bacău, prin intermediul unei firme de curierat. Cea în cauză a fost reținută.

Femeia, de 27 de ani, din comuna Letea Veche, Bacău, a achiziţionat din Italia drogurile, pentru a le comercializa în România en gros, către diverşi consumatori.

Ea a contactat telefonic mai mulţi potenţiali cumpărători și, înainte de a pleca din Italia, a expediat către România un bagaj în care ar fi ascuns aproximativ 550 de grame de cannabis, prin intermediul unui serviciu de curierat, care asigură transportul de persoane şi colete pe relaţia Italia – România.

Bagajul a fost expediat de aceasta către propria persoană, cunoscând că urma să ajungă cu avionul în România înainte ca serviciul de curierat să livreze pachetul respectiv, intenţia fiind să-l preia personal la Bacău. Astfel, la data de 25 aprilie a.c., după ce a expediat coletul, aceasta a venit cu avionul.

La controlul bagajului, polițiștii și procurorii au descoperit 550 de grame de cannabis, droguri ambalate în pungi din material plastic transparent, cu fermoar autosigilant şi ascunse în mânecile unei haine.

Femeia este bănuită că, în perioada 2014 – 2017, i-ar fi vândut unei persoane, în repetate rânduri, cantităţi de cannabis cuprinse între 50 şi 100 de grame, droguri care ar fi fost achiziționate tot din Italia. A fost reținută pentru trafic de droguri de risc.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri