Home » Noutăți » O tânără româncă de 17 ani a plecat la biserică în Vinerea Mare și de atunci a dispărut
Ea este Cioponea Valentina-Elena

O tânără româncă de 17 ani a plecat la biserică în Vinerea Mare și de atunci a dispărut

O tânără în vârstă de 17 ani din localitatea olteană Pleșoiu a dispărut fără urmă de aprope două săptămâni, după ce a plecat la biserică în Vinerea Mare, iar de atunci nu s-a mai întors, potrivit Olt-alert.ro.

Tatăl fetei a raportat dispariția fetei la poliție. „La data de 15 aprilie a.c., Cioponea Ștefan, din comuna Pleșoiu, a sesizat că, în ziua anterioară, în jurul orelor 18.00, fiica sa, Cioponea Valentina-Elena, de 17 ani, a plecat de la locuință la biserică și nu a mai revenit”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Semnalmentele fetei dispărute sunt următoarele: 1,70 metri, greutate 50 kg, constituţie atletică, păr lung şaten.La data plecării de la domiciliu, minora era îmbrăcată cu blugi albaştri, strânşi pe picior, încălţată cu tenişi de culoare gri, tricou alb şi geacă din piele, scurtă, de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana disparută sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.

Vezi și asta

Grav accident aseară în Botoșani. Bărbatul care a produs întregul carnagiu făcea live la volan pe Facebook!

Un grav accident rutier a avut loc, luni seară, în jurul orei 22:45, la intersecţia …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *