Pățanie tristă pentru un român din Austria. Amenințat cu moartea de propriul tată pentru că a vrut să divorțeze

Prezbiterul român din districtul Mattersburg și-ar fi amenințat fiul că îl va ucide, deoarece tânărul de 35 de ani a vrut să divorțeze. “Tatăl meu are o poziție înaltă în biserică, prin urmare, mi-am făcutut părții de rușine”, a relatat bărbatul de 35 de ani.

Decizia unui român, de de 35 de ani care s-a despărțit de soția sa, în septembrie 2020, nu a fost acceptată de părinții săi. “Tatăl meu mi-a spus că nu mai sunt fiul lui și că aduc rușine familiei”, a declarat luni, un bărbat român, de 35 de ani din districtul Mattersburg, în fața instanței de judecată, unde tatăl său, în vârstă de 64 de ani, trebuia să răspundă pentru amenințări periculoase.

Familie aparține unei secte religioase creștine, inclusiv soția bărbatului de 35 de ani, care nu vrea să divorțeze de el. Tatăl românului de 35 de ani este prezbiter în districtul Mattersburg și nu a fost încântați de veste.  “Tatăl meu are o poziție înaltă în biserică”, a mai sus românul, de 35 de ani, scrie bvz.at.

Acuzatul, în vârstă de 64 de ani, și-ar fi apucat fiul de haine, pe 26 februarie, și i-ar fi spus că îl va ucide: “Eu te-am creat și te omor, te omor, te omor, înțelegi? Am să te omor”.

Fiul de 35 de ani, marcat de amenințările tatălui

“Ei bine, nu am făcut-o”, a obiectat acuzatul în  fața instanței. Incidentul avusese loc în momentul în care bărbatul de 35 de ani a mers să își ia copiii de la fosta soție.

“Întotdeauna a fost fiul meu preferat”, a spus mama, în vârstă de 61 de ani. Ea a vrut să își îmbrățișeze fiul în timpul întâlnirii din 26 februarie. “Am spus că nu vreau asta”, și-a amintit fiul.

“Am fost destul de șocați”, a descris femeia de 61 de ani situația. Ea nu putea înțelege de ce fiul ei ar fi părăsit o “femeie frumoasă, cu ochi albaștri, blondă” și pe cei trei copii ai săi pentru a locui cu o altă femeie.

Amenințările și atacul din partea tatălui său l-au marcat pe românul de 35 de ani. El a declarat că avea probleme cu somnul și că primea tratament psihologic.

Tatăl, de 64 de ani, a fost găsit vinovat

Judecătorul l-a găsit vinovat pe bărbatul, de 64 de ani, și l-a condamnat la două luni de închisoare cu suspendare. El trebuie să plătească 330 de euro, drept despăgubiri fiului său.

Potrivit judecătoarei, ea nu a putut să-l creadă pe acuzat, în timp ce fiul său a făcut o impresie credibilă. Magistratul a spus că înțelege că pensionarul nu era de acord cu divorțul fiului său din cauza poziției sale în comunitatea religioasă. Hotărârea nu este definitivă.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri