Home » Români de pretutindeni » Patru români au murit în Italia, în această dimineață, în urma unui tragic accident rutier

Patru români au murit în Italia, în această dimineață, în urma unui tragic accident rutier

Un tragic accident rutier a pus capăt vieții a patru tineri de origine română duminică, 14 iulie, la Sant’Andrea, în provincia Forlì-Cesena a transmis publicația italiană ilrestodelcarlino.it. Victimele aveau 14, 17 și 19 ani. Șoferul era un bărbat în vârstă de 35 de ani.

Accidentul s-a produs în jurul orei 6:00 de dimineață, când mașina Seat Leon în care se aflau cei patru români s-a răsturnat într-un șanț din via Dismano, în Sant’Andrea. Impactul a fost foarte puternic, tinerii noștri conaționali nu au mai avut nicio șansă de supraviețuire.

Agenții Poliției Rutiere din Cesena care s-au prezentat la locul accidentului au fost nevoiți să cheme echipajele de descarcerare pentru a extrage corpurile victimelor dintre rămășițele mașinii. Ultima victimă a fost descarcerată în jurul orei 7:00.

Se fac cercetări pentru a se lămuri cauzele care au dus la producerea tragicului accident. Cei patru români decedați erau toți rezidenți în provincia Forlì-Cesena. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului publicate de presa din peninsulă:

Vezi și asta

O româncă și soțul ei, șoferi de TIR în Spania, nu mai trec de șase săptămâni pe acasă de teamă să nu-și infecteze copii

O șoferiță româncă de TIR face curse în Italia și nu a mai dat pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *