Patru TIR-uri s-au ciocnit violent la Caransebeș. Un şofer a murit, iar altul a fost rănit Video

Un șofer de TIR a murit și un altul a fost rănit într-un accident în care au fost implicate patru autotrenuri, marți după-amiază,16 noiembrie,  pe centura ocolitoare a municipiului Caransebeș. Traficul rutier în zonă a fost blocat în totalitate până la finalizarea cercetării la fața locului.

Un TIR de Bulgaria care circula din direcția Lugoj-Orșova a acroșat ușor TIR-ul din fața lui, cu numere de înmatriculare de Arad și a pătruns pe sensul opus unde a fost evitat de un alt TIR, cu numere de Ungaria (care s-a răsturnat în afara părții carosabile), apoi a intrat în coliziune frontală cu un TIR de Bulgaria. Șoferul care circula din direcția Lugoj-Orșova a fost transportat la spital. Celălalt șofer a murit în impact.

Atât șoferul decedat, cât și cel rănit în accident, sunt cetățeni bulgari. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0. Unul dintre cele patru TIR-uri, încărcat cu grâu, s-a răsturnat. Încărcătura altui TIR, de plastic tocat, s-a împrăștiat pe șosea. Vezi mai jos imagini de la locul accidentului:

Vezi și asta

Câți bani primește lunar un șofer de tir în Spania și Italia. Diferența față de salariul în România

Șoferii de tir din România conduc mii de kilometrii pentru venituri considerabil mai mici decât …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *