Pe 11 august este cea mai mare reducere la cărți din acest an

Unul din cele mai mari magazine online din România desfășoară pe data de 11 august 2016 una din cele mai mari campanii de reduceri pentru cărți care a avut loc vreodată în țara noastră. Nu mai puțin de 50 000 de carti au o reducere de 50%.

Conform celor precizate de reprezentanții celor de la Elefant.ro, oferta este valabila doar joi, 11 august. Clientii vor putea beneficia de ea timp de 24 de ore, aplicand in pagina de comanda codul de reducere. Acesta va fi disponibil începând cu ora 00.00 timp de 24 de ore. Voucherul îl găsești AICI. 

Mai mult, cei de la Elefant nu doar ca oferă 50% la carte, dar pluseză si cu TRANSPORT GRATUIT, la orice adresa din Romania. Este o premiera pentru Elefant.ro care nu a mai oferit niciodata pana acum o promotie atat de mare insotita de transport gratuit.

Tot ce au de făcut iubitorii de lectură este să intre pe siteu celor de la elefant și să vadă dacă între reducerile oferite găsesc cărțile pe care și le-au dorit dar pe care nu le-au putut cumpăra până acum deoarece erau prea scumpe.

Vă reamintim că reducerea durează până joi, 11 august, la miezul nopții. Aici găsiți linkul de reduceri.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri