Pedeapsă pentru olandezul care a omorât un șofer român de TIR de 53 de ani. Muncă în folosul comunității…

Un șofer de camion român în vârstă de 53 de ani a fost ucis când se plimba de-a lungul drumului alături de alți doi colegi de șofer în zona verde a unei parcări din Eindhoven, Olanda. Autorul a mers mai departe, până când a auzit la radio despre ceea ce făcuse. 

Evenimentul s-a produs în octombrie 2018 în Eindhoven, Olanda, dar autorul accidentului a fost condamnat la începutului lui 2021 la muncă în folosul comunității, deși procurorul ceruse 10 luni de închisoare.

Șoferul originar din Helmond (32 de ani) a condus puțin prea brusc într-o seară întunecată și a condus timp de 0,59 secunde pe marginea drumului. Doi șoferi români de TIR, care își parcaseră mașina ilegal în zonă, abia se plimbau acolo, atunci când olandezul a trecut și i-a acroșat. Unul dintre ei, de 53 de ani, a murit pe loc, celălalt a fost rănit. Potrivit unui martor, victima fusese târâtă  câțiva metri. Carosabilul era plin de bunuri ale bărbatului.

Autorul accidentului  a mers mai departe fără să își dea seama. Când a auzit la radio despre accident, și-a dat seama că el ar fi putut să facă accidentul, așa că a raportat imediat poliției.

Procurorul de caz a cerut zece luni de închisoare,dar recent judecătorii i-au stabilit pedeapsa și  i-au dat un ordin de prestare a muncii în folosul comunității, potrivit ed.nl.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri