Pozează complet goală, acoperită doar de părul lung de 2 metri. Alena Kravcenko e Rapunzel din Ucraina Galerie foto

Şi-a lăsat părul să crească atât de mult, încât mîsoară aproape 2 metri lungime. Cine e Rapunzel din Ucraina şi cu ce impresionează? Pe reţelele de socializare face furori cu apariţiile sale mai puţin aşteptate.

Alena Kravcenko are 36 de ani şi este din Ucraina. Cum a devenit ea cunoscută publicului larg? Femeia are un cont de Instagram care a început să atragă zeci de mii de followers. De ce? Simplu: părul ei are o lungime de aproximativ 2 metri acum. Atrage cu fiecare poză pe care o încarcă pe reţelele de socializare!

De curând, vedeta din Ucraina a început să se fotografieze în pielea goală, acoperindu-se în părţile intime doar cu podoaba capilară. Alena Kravcenko a dezvăluit şi secretul unui păr lung şi sănăros! Ea nu îşi spală podoaba capilară aşa de des şi are grijă să îl o dată la trei săptămâni. Nu este vopsită, s-a născut cu părul blond. E o norocoasă, nu?

Ea are peste 55.000 de fani din întreaga lume pe Instagram şi din 2019 a fost numită Rapunzel, după personajul de basm cu părul lung.

În ultimul an, Alena a primit fel de fel de propuneri legate de părul ei. Ea a refuzat însă ofertele şi i-a taxat pe indecenţi punctând că nu este vedetă porno şi nici nu îşi doreşte o astfel de carieră.

 

 

Vezi și asta

Este oficial! Simona Halep se mărită. Cine este alesul și ce își dorește campioana

În 2020, Simona Halep are ca obiective câștigarea unui nou turneu de Mare Șlem, de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *