Primele vești bune despre Andreea, românca rănită grav în atentatul terorist din Londra

Au apărut primele veşti bune despre  Andreea, tânăra românca care a fost rănită grav în atacul terorist din inima Londrei. Deşi starea ei este în continuare critică, medicii londonezi le-au spus apropiaţilor că plămânii tinerei încep să se vindece a transmis în această dimineață portalul antena3.ro.

Rudele arhitectei de 29 de ani au mers în capitala Marii Britanii pentru a fi alături de ea.

Andreea Cristea vizita Londra alături de iubitul ei, care urma să o ceară în căsătorie în ziua atentatului de la Westminster, potrivit ambasadorului Dan Mihalache.

Turista româncă a fost internată iniţial în stare gravă, după ce autorităţile britanice au salvat-o din Tamisa, unde a fost proiectată de maşina atacatorului Khalid Masood.

Khalid Masood a ucis patru oameni şi a rănit grav alte 40 de persoane. Teroristul de la Londra a acţionat de unul singur, au concluzionat poliţiştii britanici. Aceştia continuă ancheta pentru a descoperi motivele atacului, în timp ce presa publică noi mărturii ale celor care au asistat la tragedie. Unul dintre ei a povestit că agresorul era determinat să ia viaţa poliţistului aflat în faţa Parlamentului.

O rudă apropiată autorului atentatului de la Londra a mărturisit că era o persoană foarte violentă. Deși se căsătorise de doar trei luni, i-a făcut soției sale o viață de coșmar.

Farzana Isaq a ales să se mărite cu Khalid Masood, teroristul de la Londra, dar după doar trei luni, a divorțat de el. Bărbatul dorea să-i controleze întreaga existență, îi ordona cu ce să se îmbrace și ce să facă, informează Daily Star.

„Era foarte violent cu ea, îi controla fiecare aspect al vieții, ce să poarte, unde să se ducă, totul. Era un psihopat și într-un înțeles medical al cuvântului. Provenea dintr-o familie bună, avea totul, dar era ceva neînregulă cu el. Nu umbla cu oameni de treabă”, a declarat o rudă apropiată lui Khalid Masood.

„Era singuratic, dar prietenii cu care umbla erau criminali. Ea (soția, n.r.) era îngrozită pentru că el devenise un om periculos. Odată a plecat cu o valiză doar cu haine. A plecat la celălalt capăt al țării, atât de speriată era de el”, a mai adăugat sursa.

 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri