PSD Iași “se leapădă” public de primarul Iașului, Mihai Chirică

După ce primarul din Iași, Mihai Chirică, a reușit să deranjeze aproape întreg PSD-ul cu declarațiile sale la adresa conducerii partidului și a Guvernului Grindeanu, acesta a fost “trădat” tocmai de organizația locală a PSD Iași despre care chiar el spunea că îl susține.

 „Ne dezicem în totalitate de declarațiile domnului Chirica. Cerem retragerea sprijinului pentru funcția de președinte al PSD Iași pentru Mihai Chirica”, a declarat primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Iași, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Avem semnăturile a 56 de primari”, a mai precizat acesta. Primarii au semnat o scrisoare deschisă prin care se „leapădă” de Mihai Chirica și îl asigură pe Liviu Dragnea de „loialitate” față de conducerea partidului.

Edilul din Schitu Duca a mai declarat că are și sprijin din partea parlamentarilor PSD Iași Camelia Gavrilă, Vasile Axinte, Victorel Lupu și Vasilea Câtea.

Președintele CJ, Maricel Popa, spune că este un moment delicat în partid și că este alături de primarii PSD. „Nu sunt și nici nu-mi doresc să fie tabere în PSD Iași. Ni vrem să excludem pe nimeni, vrem să intram într-o normalitate firească”, a declarat Câtea.

Merită menționat că opozanții PSD au folosit în mod repetat afirmațiile primarului Chirică pentru a demonstra că social democrații au mari probleme interne. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri