PSD îi răspunde lui Iohannis: Putem aduce un milion de oameni la Cotroceni

Lucrurile devin din ce în ce mai tensionate în România după ce președintele Iohannis a participat aseară la proteste iar astăzi a anunțat că declanșează procedurile pentru un referendum. Atacurile lui Iohannis nu au rămas fără răspuns și social democrații își arată colții.

PSD, prin vocea secretarului său adjunct, Codrin Ștefănescu, a anunțat că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis are mulți pași de făcut până să se împlinească. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

”Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting.”, a declarat în această seară  Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri