PSD se rupe, titrează un portal de știri apropiat de Antena 3

Valul de proteste care pun în pericol Executivul a slăbit coeziunea din interiorul arcului guvernamental. Potrivit unor surse apropiate guvernării, o mișcare de contestare a actualei conduceri PSD-ALDE s-a cristalizat în Parlament și poate duce la pierderea majorității susține siteul dcnews.ro, un portal care este condus de Bogdan Chiriac, un apropiat al Antena 3.

Vezi mai jos textul complet al acestei știri care dacă se va confirma va provoca un adevărat cutremur pe scena politică din România:

“Motivele pentru care parlamentarii ar întoarce armele sunt diferite: împărțirea puterii în partidele din care fac parte; teama de evoluția politică personală, în perspectiva unui eșec electoral; teama de evoluția juridică personală  în perspectiva unui conflict cu Justiția al Executivului.

În zilele următoare se așteaptă ca nemulțumiții să părăsească PSD sau ALDE și să formeze un grup parlamentar propriu, pe modelul UNPR. La acesta ar urma să se alăture parlamentari care au părăsit PSD înainte de alegeri, intrând în PRU, dar și unii primari de orașe mari, șefi de organizații sau președinți de consilii județene. Cel puțin 14 parlamentari din PSD și ALDE au aderat la mișcarea de desprindere, până acum, iar trei dintre ”protestatari” sunt lideri ai PSD.”

De altfel nu este singurul semnal public în acest sens, postul de televiziune Realitatea TV difuzând câteva interviuri cu Cosmin Gușă care susține că Partidul Social Democrat are mari probleme în interior. 

Vezi mai jos articolul de pe DC News:

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri