PSD-ul pus la zid? Îi va susține “poporul PSD” pe social democrați?

În doar două săptămâni Partidul Social Democrat s-a trezit în postura de partid pus la zid de o mare parte a societății românești, confruntându-se cu cele mai mari ieșiri în stradă de la revoluție încoace.

Din primele surse, Comitetul Executiv al PSD a decis astăzi în unanimitate să susțină demersurile Guvernului Grindeanu și adoptarea în forma actuală a ordonanțelor de urgență.

Dar cea mai importantă întrebare este aceasta: Ce va face poporul PSD? Ce poziție vor adopta marea masă a votanților social democrați care acum nu prea se văd deoarece strada este ocupată de contestatarii PSD. În stradă se strigă slogane ca „PSD ciuma roșie” și un întreg aparat de propagandă s-a pus în mișcare împotriva guvernului.

Astăzi președintele Klaus Iohannis a spus cu subiect și predicat că, în cazul organizării unui miting de social democrat  se vor produce violențe și a dat practic interzis la acest demers. În plus instituțiile de forță, cum ar fi DNA, Parchetul General și Consiliul Superior al Magistraturii s-au unit și vorbesc la unison împotriva demersului de adoptare a ordonanțelor. Ca să nu mai vorbim de scrisoarea celor 5 ambasade și de dezbaterile din Parlamentul European de astăzi, care au rolul de a pune presiune pe guvernanți….

Dar totuși cum putem afla dacă cei care susțin Guvernul și l-au votat în data de 11 decembrie au rămas în continuare o majoritate dacă în stradă nu au voie? Care sunt resorturile prin care să aflăm ce crede și ce vrea poporul PSD?

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri