Pur şi simplu ţi se face pielea de găină! Reacţia INCREDIBILĂ a unui om al străzii când vede un copil tremurând de frig! VIDEO EMOŢIONANT

Iarna a fost deosebit de geroasă în Statele Unite ale Americii, însă a fost resimţită mai tare de către persoanele care locuiesc pe străzile din New York. Iar acest lucru a pus în evidenţă un lucru uluitor: oamenii sunt nepăsători.

Într-un videoclip postat pe Youtube, care a fost realizat de OckTV şi care a făcut furori pe Internet, apare un copil care tremură de frig, iar oamenii trec nepăsători pe lângă el, ocolindu-l. Totuşi, la un moment dat situaţia se schimbă.

A stat mai bine de două ore în ger, îmbrăcat doar într-un tricou şi blugi, fără să aibă încălţăminte, iar când era aproape să cedeze,  un om al străzii s-a apropiat de el, l-a întrebat unde îi e familia şi îi dă geaca lui.

Vedeţi imaginile incredibile, în videoclipul de mai jos!

 

 

Related Articles

1 COMMENT

  1. Mădă, un fel de revoltă claidestnnă a generalului:)rup, contextul tău dă o perspectivă mai bună lucrurilor 🙂 (Şi pentru mine e meeine, doar dacă e dimineaţă – eencă unul din piticii mulţi care dansează)ang, după cum spuneam. Toată logica mea dădea un veto clar deschiderii acestui blog. Dar mă bucur că nu i-am făcut pe plac atunci. Pentru că aşa am aflat că există mai mulţi oameni care aşteaptă primăvara, de exemplu 🙂 Sau că nu li se par ridicole lucrurile mici. Şi m-am bucurat să eei eenteelnesc aici

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri