Răsturnare de situație la Galați: Ionuț Pucheanu (PSD) a câștigat alegerile

Candidatul PSD Ionuț Pucheanu a câștigat alegerile pentru Primăria Galați, potrivit numărătorii paralele a voturilor efectuată de PSD, a declarat luni presei, președintele Organizației Județene PSD Galați, europarlamentarul Dan Nica, conform Agerpres. Chiar dacă în seara de duminică postul de televiziune Realitatea TV l-a dat drept câștigător pe Nicușor Ciumacenco (PNL) lucrurile nu au stat chiar așa, conform reprezentanților PSD.

După numărarea voturilor din 174 de secții de votare dintre cele 176 din municipiul Galați, Pucheanu a obținut 23.213 voturi, iar principalul contracandidat, Nicușor Ciumacenco (PNL) — 21.828 de voturi.

“Deși am fost mereu creditat cu poziția a patra, am reușit să răstorn toate calculele și să câștig aceste alegeri. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această campanie foarte grea. De acum trebuie să punem în aplicare programul pe care l-am prezentat gălățenilor și cu care am câștigat aceste alegeri”, a declarat Pucheanu.

Ionuț Pucheanu, 35 ani, de profesie consilier juridic și director al societății locale edilitare Ecosal, a fost cel mai tânăr candidat dintre cei 12 care s-au înscris în cursa pentru Primăria Galați.

Președintele executiv al PSD Galați, Costel Fotea, a declarat că PSD a câștigat primăriile în 42 de localități dintre cele 65 ale județului, cu 12 mai multe decât a câștigat USL în 2012, inclusiv în municipiile Galați și Tecuci și în orașele Târgu Bujor și Berești.

Dan Nica a anunțat că PSD va deține și funcția de președinte al Consiliului Județului Galați care urmează a fi obținută de Costel Fotea

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri