REVOLTĂTOR! Secuii au pus doliu la case de Ziua Națională a României

În orașul Târgu Secuiesc, de Ziua Națională a României, în loc să se arboreze tricolorul, la uși și geamuri a apărut steagul negru de doliu, de care sunt legate panglici în culorile Ungariei.

Mai mult, primarul UDMR din Târgu Secuiesc, Bokor Tibor, chiar ar fi refuzat să arboreze drapelul României în oraș de Ziua Națională. Imaginile au provocat scandal pe retelele de socializare, majoritatea comentariilor catalogand gestul ca o “sfidare nerusinata la adresa romanilor”. 

Probabil, prea ocupați să arate lumii cât de  români și iubitori de țară și neam sunt ei, conducătorii noștri vor ignora iarăși acest gest incredibil la adresa României și a românilor. Poate e ușor să te declari român în zonele în care nu se întâmplă astfel de lucruri. Dar cum o fi să fi român în orașul în care, de ziua națională, se arborează steaguri de doliu? Jurnalistul Dan Tanasă a publicat pe blogul  său mai multe poze cu acest gest revoltător.

 

 

 

t3 t1 t2

 

 

Related Articles

3 COMMENTS

  1. da nu va supărați ,noi suntem buni si acești maghiari profita de bunătatea noastră ar fi cazul ca autoritățile sa ieiie măsuri împotriva acestor nerușinați ,as vrea i-o sa văd ce sar întâmpla sa facem noi la ei in țara așa ceva ne-ar nenoroci la noi autoritățile dorm sa le fie Rușine ,luați măsuri ce mai așteptați ne ajunge gata cu nerespectarea romanilor voi jurnaliști tre sa luptați sunteți forța

  2. Si uite de asta nu o sa ajunga niciodata un UDMRist presedinte… acum avem presedinte neamt si cred ca mor bozgorii astia de ciuda. Secuii astia sunt neam barbar pe care austriecii au incercat sa il educe cat de cat. se pare ca a fost fail.

Comments are closed.

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri