Home » Români de pretutindeni » Român arestat pentru crimă în Germania. Sava şi-a omorât şefa, furios că nu i-a mărit salariul

Român arestat pentru crimă în Germania. Sava şi-a omorât şefa, furios că nu i-a mărit salariul

În aproximativ  o lună, Sava. J, un român de 23 de ani, va apărea în faţa judecătorilor din Germania într-un proces în care este acuzat de crimă. Potrivit publicației  Bild, tănărul a mărturisit că şi-a omorât şefa, în septembrie 2018.  

În urmă cu trei ani, românul a ajuns în Germania, unde s-a angajat la o fermă. Începând din 2018, tânărul a început să lucreze pentru Bianca H., pentru un salariu de 250 – 300 de euro pe săptămână.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru publicaţia germană Bild că românul începuse să se plângă de faptul că nu-i mai ajung banii, cerându-i de mai multe ori femeii de 51 de ani să-i mărească salariul.

Nu s-a întâmplat, aşa că între cei doi au avut loc mai multe discuţii aprinse care s-au încheiat prin concedierea românului.

Furios, Sava J. a decis să se răzbune. Potrivit procurorilor, românul a strangulat-o pe Bianca H. şi i-a legat cadavrul de o scară rulantă ca să pară că femeia s-a sinucis.

După ce a comis crima, tânărul a continuat să lucreze la fermă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Românul şi-a omorât şefa, în Germania, pentru că nu i-a mărit salariul

Deşi părea că au de-a face cu o sinucidere, poliţiştii germani au continuat să investigheze împrejurările în care a murit femeia.

Iar Sava, care a părăsit ferma la scurt timp după crimă şi s-a angajat în Austria, a devenit suspect în acest caz.

„O echipă de investigaţie l-a ţinut tot timpul sb observaţie”, a declarat procurorul general Dominik Mies.

După patru luni de la crimă, probele strânse împotriva românului erau atât de solide încât anchetatorii au decis să-l aresteze. Tânărul a mărturisit crima, în acest moment fiind în custodia poliţiştilor din Frankfurt.

Procesul în care românul este acuzat de crimă va începe în 29 august.

vivacredit.ro

Vezi și asta

Șapte români răniți în Germania, în urma unei bătăi generale. Patru au fost înjunghiați

Cel puţin şapte persoane au fost rănite în urma unor violenţe între cetăţeni români produse …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

vivacredit.ro