Român batut cu bestialitate în Italia de traficanții de droguri. Este în spital, în stare gravă

Un incident violent în care a fost implicat un român a avut loc joi seara în Pescara, a transmis astăzi  publicația rete8.it. Totul s-a petrecut pe strada Lago di Capestrano acolo unde se știe că există un loc unde consumatorii de droguri își pot cumpăra nocivele substanțe de la dealeri.

Românul a cumpărat heroină de 20 de euro de la unul din acești traficanți de droguri dar a constatat că drogurile nu aveau calitatea dorită și s-a întors pentru a se plânge traficanților. Din păcate pentru el, în acest domeniu nu se aplică deviza „clientul are întotdeauna dreptate” și traficanții de droguri l-au bătut crunt pe românul nostru care a juns direct în spital.

Medicii au constatat că românul avea câteva coaste rupte dar acesta a insistat să meargă acasă în seara de joi imediat după ce a fost consultat. Din păcate pentru el românul s-a simțit extrem de rău și partenera sa de viață a chemat o ambulanță care l-a readus la spitalul SS Annunziata acolo unde medicii au constat că avea și un plămân perforat, fiind nevoiți să îl opereze de urgență. Chiar dacă intervenșia chirurgicală s-a defășurat în condiții bune cetățeanul român este internat în continaure starea sa fiind una gravă.

Între timp poliția din localitate caută să dea de urma traficanților care l-au bătur atât de crunt pe român în seara zilei de joi.

Vezi mai jos știrea din presa italiană:

Tor la sfârșitul acestei săptămâni o altă știre despre o româncă care locuiește în Italia a făcut înconjurul presei din peninsulă:

Este vorba despre o badantă româncă care l-a prădat pe bătrânul pe care îl îngrijea şi a fost săltată de carabinieri. Ea a fost ajutată în săvârşirea acestei infracţiuni de soţul ei, care muncea de asemenea în Italia. Ceea ce este însă cel mai grav, este că îngrijitoarea a făcut acest gest imediat după ce bătrânul pe care îl avea în grijă a încetat din viaţă, adăugând astfel încă o filă neagră la volumul, destul de gros, al fărădelegilor de care sunt acuzaţi românii din Italia, fie că sunt vinovaţi sau nu.

După cum scrie La Nazione, îngrijitoarea fusese angajată de o familie din Lucca, localitate aflată în Provincia Toscana, pentru a avea grijă de un bătrân. Totul a fost bine, până când, acum câteva zile, acestuia i s-a făcut rău şi a fost dus de urgenţă la spital, unde, din păcate a murit. Văzând aceasta şi crezând că nimeni nu va observa lipsa banilor, badanta româncă şi soţul ei au luat cardul bătrânului şi s-au gândit să-şi facă vreo câteva mici cadouri, însă nu înainte de a retrage de la un bancomat suma de 500 de euro. Citește aici ce au făcut cei doi cu banii. 

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri