Home » Români de pretutindeni » Român de 26 de ani mort, pe câmp, de epuizare, în Italia

Român de 26 de ani mort, pe câmp, de epuizare, în Italia

Tragedie pentru un român de 26 de ani vineri, 5 iulie  2019, în localitatea italiană Serino din provincia Avellino, unde tânărul, muncitor  în agricultură a murit după ce s-a simțit rău la muncă, pe câmp, a transmis publicația italiana Il Quotidiano.

Iulian Ștefan Obreja avea numai 26 de ani și venise în Italia pentru a lucra alături de tatăl său în agricultură, care era stabilit aici deja de mai mulți ani. În după-amiaza zilei de joi, când Iulian și tatăl său se aflau la muncă pe un câmp agricol din Serino, tânărul nostru conațional a început brusc să se simt rău, suferind probabil un stop cardio-respirator și a picat la pământ sub ochii tatălui său.

Totul s-a întâmplat în numai câteva secunde, Iulian și-a pierdut simțurile fără să reușească să mai scoată nici măcar un cuvânt, iar la fața locului a fost chemată imediat o ambulanță care l-a transportat la spitalul Moscati din Avelinno. Din nefericire, tânărul nostru român a decedat la 24 de ore după internarea în spital.

Având în vedere că Iulian avea numai 26 de ani iar decesul a fost cauzat după ce a căzut din picioare la muncă, medicii au informat autoritățile despre circumstanțele care au dus la această tragedie. Procuratura din Avellino a deschis așadar o anchetă pentru a descoperi cauza exactă a decesului, iar medicului legist Lamberto Pianese i s-a cerut să efectueze autopsia asupra trupului neînsuflețit al tânărului român în speranța că se va afla dacă decesul a fost provocat de condițiile prea aspre de muncă în care acesta își desfășura activitatea sau a fost provocat de vreo problemă de sănătate de care suferea.

Vezi și asta

Menajeră româncă de 32 de ani arestată în Italia. Este acuzată de furtul a 25.000 de euro

O româncă în vârstă de 32 de ani a fost arestată în după-amiaza zilei de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *