Român de 26 de ani ucis la Londra azi noapte. Venise de două zile în UK

Un român a fost ucis  într-un apartament aflat în vestul Londrei, la numai două zile după de a ajuns în Marea Britanie.Detectivii au identificat victima care se numeşte Ionut Lazăr, de naţionalitate română, în vârstă de 26 de ani. Poliţiştii au reuşit să aresteze un adolescent care are legătură cu crima, la numai câteva ore de la crimă, a relatat astăzi  standard.co.uk.

Tânărul arestat, în vârstă de 18 ani, a cărui identitate sau naţionalitate nu a fost dată publicităşii, a fost arestat preventiv sub suspiciunea de omor.

Lazăr a fost împuşcat de mai mulţi indivizi care au năvălit în apartamentul în care românul locuia, sâmbătă dimineaţă. Poliţiştii alertaţi de vecini l-au găsit pe român grav rănit în stare de inconştienţă, în jurul orei 2:40 dimineaţa.

Vecinii spun că în apartamentul în care locuia Lazăr, este cunoscut ca loc unde se distribuie droguri. O femeie a declarat că fiica ei a văzut cum poliţiştii au ridicat din apartament pungi cu bani şi cu un praf alb.

Poliția londoneză solicită oricărei persoane care poate da informații să contacteze autoritățile la numărul 020 8721 4805 au la nr scurt 101. Pentru informații anonime (în cazul în care martorul vrea să-și protejeze identitatea), se poate suna la Crimestoppers – 0800 555 111 sau se pot da informațiile pe internet prin intermediul siteului crimestoppers-uk.org.

 

Vezi aici știrea din presa britanică.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri