Român de 29 de ani dispărut în Germania. Familia și prietenii îl caută disperați

Dragoș Burileanu, un român care trăiește în Germania, este căutat din data de 30 septembrie de familie și prieteni după ce acesta a dispărut fără urmă, a relatat astăzi, 8 octombrie,  libertatea.ro.

Dragoș Burileanu nu a mai dat niciun semn de viață de vineri, 30 septembrie. Acesta a anunțat atunci că i s-a furat mașina, un Opel Astra înmatriculat în România. Cu acte cu tot. Fratele său, Marius, povestește că Dragoș a plecat în 24 septembrie de la domiciliul său, dintr-o localitate din Landul Hessa, cu mașina, la prietena sa, Cristina, care lucrează în Hamburg.

În 26 septembrie s-a întors spre acasă. Seara, când a fost sunat de iubita sa, mai avea 100 de kilometri până să ajungă acasă. Se afla într-o benzinărie. A fost ultima conversație dintre cei doi.
A doua zi, tot seara, a postat un mesaj pe o rețea de socializare cum că ajunsese în Essen și că i s-a furat mașina cu acte cu tot. Essen e o localitate aflată la vreo 300 de km depărtare de domiciliul lui Dragoș, astfel că se ridică o mulțime de întrebări, notează argument-cs.ro.

Familia și prietenii din Germania ai tânărului de 29 de ani s-au mobilizat, valorifică la maximum rețelele de socializare și stau pe capul autorităților române și germane pentru a-l găsi cât mai repede.

Dragoş Burileanu este din Reșița, dar lucrează în Germania la o firmă de curierat. În urmă cu un an plecase împreună cu prietena sa să-și caute de lucru. Nu au găsit servicii în acelaşi oraş și stabiliseră să se viziteze când aveau timp liber.

Conform renasterea.ro, românul a postat pe Facebook o fotografie cu un spital sub care a scris „Ajutor.”. Și-a sunat şi fosta şefă care se afla în Spania şi careia i-a cerut sprijinul. Femeia spune că Dragoş Burileanu i-a comunicat adresa la care se afla insa prietenii lui nu au reuşit să intre în legătură cu el pentru că telefonul său era închis.

Cazul a ajuns în mâna polițiștilor din Caraș-Severin, care fac tot posibilul să-i dea de urmă.

Consulatul General al României la Bonn are în atenţie cazul cetăţeanului român încă din data de 29 septembrie 2016, când fratele acestuia a solicitat sprijinul oficiului consular în vederea identificării persoanei dispărute. Reprezentanții oficiului consular au efectuat demersuri pe lângă autoritățile locale pentru identificarea locului în care se află/s-ar afla cetăţeanul roman. Până în prezent, oficiul consular român nu a fost notificat de autorităţile germane cu privire la accidentarea, spitalizarea, decesul sau reţinerea cetăţeanului român.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri