Român de 30 de ani asasinat în Italia. Adrian a fost împușcat de trei ori

Un român în vârstă de 30 de ani a fost împușcat în  dimineața de sâmbătă, 4 decembrie, la Roma, în holul unei clădiri de locuințe, informează Roma Today.

Totul s-a petrecut într-un bloc de pe via Francesco Maria Greco, între Torrevecchia și Primavalle, la periferia Romei.Cadavrul bărbatului a fost găsit într-o baltă de sânge, în holul de la intrarea în imobil, lângă lift. Pe podea au fost găsite trei tuburi de cartuș.

Tânărul român de 30 de ani care sâmbătă, 4 decembrie, a fost împușcat la Roma în holul unui bloc de locuințe, se numea Adrian Pascu și avea un trecut care nu trecuse neobservat forțelor de ordine. Bărbatul a fost condamnat pentru o serie de furturi, dar cu șapte ani în urmă a apărut într-un interviu, la un post de televiziune unde declara: „Am renăscut, visez să-mi deschid o afacere și să iau viața de la capăt.”

Tragedia s-a petrecut în cartierul Primavalle, într-o clădire de pe via Francesco Maria Greco, de la periferia Romei, în jurul orei 8:00 de dimineață. Pascu a fost găsit fără viață, lângă lift. Asupra lui au fost trase trei focuri de armă. O ambuscadă în toată regula care sugerează o reglare de conturi. Tânărul avea precedente în spate și își povestise povestea, inclusiv sosirea în Italia din România, la un program de televiziune.

Adrian Pascu apăruse și participase în 2014 la „Siamo Noi”, o emisiune de pe postul TV2000, unde a fost intervievat de Lorena Bianchetti. A povestit atunci că a ajuns în Italia fără familie, rudele venind la Roma câțiva ani mai târziu.A fost deschisă o anchetă și este căutat asasinul bărbatului român. Anchetatorii au achiziționat imagini ale camerelor din zona Primavalle. Din ce se știe până acum, românul a fost luat prin surprindere și nu a avut timp să scape.

Related Articles

Stay Connected

0FansLike
3,500FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Ultimele Stiri